Zonnepanelen

Heb je interesse in zonnepanelen maar vraag je je af of dat nog steeds een slimme keuze is? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Belangrijke Factoren voor optimaal rendement

R
Soort zonnepanelen

Wij bieden alleen zonnepanelen aan van de hoogste kwaliteit! Dit voor zowel particulieren als bedrijven.  Je leest hier meer over al onze merken.

R
Uw jaarlijks verbruik

Aan de hand van uw jaarlijks verbruik, zullen onze adviseurs u perfect kunnen begeleiden in de zoektocht naar de optimalisatie van uw energie factuur!

R
Schaduw

Een gedetailleerde berekening van schaduw door objecten in de buurt (bvb. lantaarnpalen, bomen, andere woningen, een schoorsteen, …) kunnen het rendement van zonnepanelen negatief beïnvloeden. Het is van groot belang dat dit wordt weggewerkt, dikwijls met behulp van optimisers!

R
Hellingshoek

De ideale hellingsgraad voor zonnepanelen ligt tussen de 30 en 40 graden. Daarom werken we op een plat dak ook met montagesystemen die deze hoek zullen nastreven.

R
Oriëntatie

Het gezegde dat “Zonnepanelen naar het zuiden gericht een hoger rendement bereiken dan andere oriëntaties “ werd ondertussen gecounterd. Oost-West oriëntatie verdeeld de energie opbrengst beter over de ganse dag en wordt ondertussen beschouwd als nummer 1!

Bij Global Solar houden wij bij de opmeting en plaatsing maximaal rekening met deze factoren. Dit zorgt ervoor dat uw installatie optimaal zal renderen!

Vraag gerust naar ons advies en een offerte op maat.

Voordelen zonnepanelen

R
Je bespaart op je energiefactuur
R
Je wordt onafhankelijker van het net
R
Je verhoogt je zelfconsumptie
R
Je investeert in uw toekomst en die van de planeet

Kantooruren

maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00

Bedrijfsinfo

BTW-NR:
BE0684.549.289

Locatie

Maatschappelijke zetel:
Global Gates BV

De vis 24,
2930 Brasschaat

Kantoor & magazijn:
Global Solar
Noorderlaan 109, 2030 Antwerpen

Contact

+32 472 28 24 85

info@globalsolar.be