Werkwijze

Hoe gaat Global Solar te werk?

Global Solar staat niet alleen voor kwaliteit. Ook voor transparantie. We vertellen u graag over onze manier van werken. Daarin staat u als klant centraal. In drie grote stappen werken we van eerste contactmoment tot de start van uw besparingen.

Stap 1: Offerteaanvraag

Uw contactgegevens kunnen bij ons op drie verschillende manieren ontvangen worden. Via telefonisch contact met een van onze medewerkers of via onze online tool. De derde manier is via externe formulieren, denk maar aan vergelijkingsprogramma’s en bedrijven zoals Solvari.

Na het ontvangen van uw gegevens nemen wij met u telefonisch contact op. Daar bespreken we een contactmoment ter plaatse. Eentje dat voor u past, wij schikken ons naar uw beschikbaarheid. Na het vastleggen van onze vrijblijvende kennismaking beginnen we aan stap twee, de offerte.

Stap 2: Vrijblijvende offerte

Om uw offerte zo gedetailleerd en duidelijk op te stellen maken we gebruik van de intelligente software 2solar. Dit stelt ons in staat om via satelietbeelden (Google Maps)  al een voorstelling van uw dak inclusief installatie te tonen. Daarna maken we ook nog een besparingsanalyse. Meer daarover onder de video.

Bij uw offerte steken we meteen, geheel gratis, een besparingsanalyse. Daarvoor werken met FlexiO. Aangeboden door onze partner LIFEPOWR. Zo heeft u meteen een inschatting van de terugverdientijd van uw installatie en uw investering. Hoe dat systeem bij u zou kunnen werken en wij ons op baseren ziet u in deze video. Onder de video leest u meer over de laatste stappen.

Stap 3: Overgaan tot installatie

U beslist om na ons bezoek voor Global Solar te kiezen. Dan wordt zowel in ons CRM systeem als in ons magazijn meteen het radarwerk gestart om uw installatie klaar te maken.

Samen zoeken we een geschikte installatiedatum. Daarna maken we uw pakket klaar en komen de monteurs langs. Zij monteren de panelen zoals betekend bij uw akkoord.

De voorlaatste stap is de aansluiting om het elektriciteitsnet. Daar kan u rekenen op onze partners. Zij zorgen voor de afwerking en installatie van uw omvormer en/of slimme batterij. Zo is uw installatie klaar om eigen energie op te wekken en begint uw besparing nog datzelfde moment!

Er rest ons nog één stap, de keuring. Die keuring wordt door ons aangevraagd na het voldoen van de factuur. Erkend keuringsbedrijf ACEG komt langs en doet de keuring van uw installatie. Het keuringsverslag wordt aan onze medewerkers bezorgd. Op kantoor doen zij vervolgens voor u de wettelijk verplichte aanmelding van uw installatie bij netbeheerder Fluvius. 

Zo, alles is nu wettelijk volledig in orde gebracht. Onze medewerkers blijven uiteraard ter beschikking voor elke vraag over uw installatie.

 

Vraag nu vrijblijvend je gedetailleerde offerte aan!

Kantooruren

maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00

Bedrijfsinfo

BTW-NR:
BE0684.549.289

Locatie

Maatschappelijke zetel:
Global Gates BV

De vis 24,
2930 Brasschaat

Kantoor & magazijn:
Global Solar
Noorderlaan 109, 2030 Antwerpen

Contact

+32 472 28 24 85

info@globalsolar.be