Reviews

Eerlijke beoordelingen

Wij nemen de feedback van onze klanten ter harte om onze dienstverlening te evalueren. Op verschillende manieren kunnen ze een beoordeling achterlaten. Via de energie-consulenten, per mail, telefonisch of online beoordelingsplatformen.

Google Reviews

Op ons bedrijfsprofiel van Google, onder meer raad te plegen via Google Maps, kunnen klanten een recensie neerschrijven. Al deze recensies zijn openbaar en voor iedereen raad te plegen. Je kan via deze link een review achterlaten.

Wij hebben deze mensen over de vloer, of beter, op het dak gehad …en zijn zeer tevreden over de plaatsing en de service achteraf. Deze mensen verdienen meer dan een 5 sterren maar da’s de max die we konden geven.
John S.

Super content over de vriendelijkheid van al het personeel waarmee we in contact kwamen. Zeer snelle en propere service, top!
Jeannette L.

Devis clair,respecté.Installation fonctionne parfaitement , je les remercie pour les explication et la fonctionalité.

Michael C.

Facebook Recensies

Ook via Facebook en Instagram zijn we bereikbaar. Op het beheerdersplatform krijgen we zowel via privéberichten als via opmerkingen op onze foto’s en filmpjes feedback. Daarnaast kan je op onze Facebookpagina ook een recensie achterlaten.

Topervaring met Global Solar! Op slechts enkele maanden tijd liggen er enkele mooie zonnepanelen op mijn dak. De verkoper heeft me eerst alles prima uitgelegd (type zonnepanelen/timing) en was ook daarna nog gemakkelijk te bereiken voor extra uitleg. Tijdens de volledige afhandeling vond ik het (in deze drukke tijden wat zonnepanelen betreft) heel opmerkelijk dat ik steeds op een echt persoonlijke manier en met veel kennis van zaken werd verder geholpen, zowel via mail als per telefoon. De werkmannen die de zonnepanelen zijn komen installeren waren ook heel vriendelijk, werkten zorgvuldig/voorzichtig en hebben mijn wensen volledig gerespecteerd. Zo had ik een relatief kleine wachtbuis steken voor de bekabeling. Het was niet evident om alles door deze buis te krijgen maar ze hebben dat met veel doorzettingsvermogen toch voor mekaar gekregen. Ze hebben hier op een zaterdag tot 20u doorgewerkt om alles in de beste staat af te werken!
Kortom, dit is een 100% aan te raden bedrijf waar ze je op een persoonlijke manier benaderen en je met veel vakkennis verder helpen!
Koen Van den Zegel

heel tevreden van deze firma.
topwerk, vlugge levering, correcte prijs.
vriendelijke mensen zowel adviseur Gunnar als plaatsingsteam 1.
David Van Der Horst

Très bon commercial Nick , très satisfait de cette entreprise.
travail de qualité, livraison rapide, prix raisonnable et des techniciens
très sympathiques 👍
Gabriel Castillo Barragan

Kantooruren

maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00

Bedrijfsinfo

BTW-NR:
BE0684.549.289

Locatie

Maatschappelijke zetel:
Global Gates BV

De vis 24,
2930 Brasschaat

Kantoor & magazijn:
Global Solar
Noorderlaan 109, 2030 Antwerpen

Contact

+32 472 28 24 85

info@globalsolar.be