Onze formules

Onze formules

Je wil zonnepanelen laten installeren maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Teveel keuze, teveel onduidelijkheid? Wat heb je nodig, wat niet? Komt mijn dak vol te liggen? Heel wat vragen wat een installatie net inhoudt? Op deze pagina duiden we onze verschillende formules. Binnen deze verschillende formules maken we een vrijblijvende offerte naar uw noden op.

GRAB THE SUN

Onze hoofdbedrijfsactiviteit is de plaatsing van zonnepanelen. Dit voor platte daken, schuine daken, verschillende soorten dakbedekking. We plaatsen zelfs zonnepanelen in een schuine helling op uw plat dak. Zo geniet u van de optimale energiewinning voor uw woonst. De omvormer zit bij in de offerteprijs.

Het minimum aantal zonnepanelen dat wij aanraden om van zonne-energie te genieten is: 8 panelen.

Dat wil zeggen dat de minimumprijs van deze formule op € 4.000 ligt.  Dat is een richtbedrag. U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat op basis van uw dak.

KEEP THE SUN

U gebruikt de energie van uw zonne-installatie maar u wekt teveel energie op om te verbruiken? Dan slaat u best het overschot aan opgewekte energie op. Dat doet u met een thuisbatterij. Zo bent u zelfs nog minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Als we daar nog eens een slimme sturingsmodule aankoppelen, profiteert u maximaal van uw investering en zorgt u voor een drastische vermindering van uw terugverdientijd.

De installatie van een 10KWh thuisbatterij komt neer op ongeveer € 5.000.
Hebt u al een thuisbatterij? Dan bieden we ook de slimme FlexiO sturing aan voor: € 500
De combinatie van dit pakket wordt op € 5.300 geschat.

.

ENABLE THE SUN

In deze formule combineren we de bovenstaande formules.  We maken een offerte op maat voor de volledige installatie en afwerking. Dat wil zeggen: zonnepanelen, omvormer, batterij en slimme sturing. Hebt u een elektrische auto? Dan bieden we ook vrijblijvend een extra offerte aan voor een laadpaal. Dat is pas profiteren van de zon!

Het minimumtotaalpakket ramen we op € 9.000. Het gedetailleerde bedrag voor uw volledige installatie kunnen we u meedelen bij de op maat gemaakte vrijblijvende offerte.

Alle info over onze producten en merken leest u op deze pagina. Onze transparante werkwijze leest u hier.

Vraag nu vrijblijvend je gedetailleerde offerte aan!

Kantooruren

maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00

Bedrijfsinfo

BTW-NR:
BE0684.549.289

Locatie

Maatschappelijke zetel:
Global Gates BV

De vis 24,
2930 Brasschaat

Kantoor & magazijn:
Global Solar
Noorderlaan 109, 2030 Antwerpen

Contact

+32 472 28 24 85

info@globalsolar.be